Karšto
(0 Atsiliepimai)

Natūralus Rožinis Pampos Žolė, Džiovintos Gėlės, Stalai, Miegamojo Kambarį Šalis Vestuvių Dekoro Priedai Fotografijos Rekvizitai Dekoras

€0.76 €1.33 s
Dydis:
Kiekis:

Dydis:

Bendras ilgis:apie 30-45cm(23.6 colių).

Kamuolio ilgis:apie 25-30cm(9.84-11.8 colių).

(Pakuotėje nėra vaza)

10% džiovintos gėlės yra pažeistas transportavimo metu.Jei keletą vienetų, sugadinta po to, kai gavo paketą, tai yra įprastas vartojimas ir neturės įtakos išvaizda

Kaip ji yra natūralių augalų, džiovintų gėlių, negalima garantuoti, kad kiekvienas produktas turi tą patį ilgį ir dydį, ir tai yra taip pat normalu, kad keli jų žiedlapiai kris.Dabar ji neturi įtakos grožio.Jei jūs proto, prašome ne vieta užsakymą

jei pasirinksite gabenimas per S eller ' s Siuntimo Metodu, Mes Išsiųsti Kinija Po Eilinio Mažas Packe t ,nėra sekimo numerį informaciją.jei norite sekti savo užsakymą,prašome pasirinkti www.person.lt standartinis pristatymas

Skelbimas:

1. Natūralių džiovintų gėlių, spalvų ir gėlių galvos ir stiebo turi šiek tiek spalvų skirtumo, skirtingų sezonų metu.

2.Jei turite profesinių paklausa gėlių spalvos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo teikti gėlių nuotraukas prieš perkant.

3.Natūralios džiovintos gėlės yra silpnos, ir tai yra normalu, kad maža dalis gėlių žiedlapiai krenta.

4.Prašome don ' t ištrinti skaldyti arba sumažėjo gėlių šakas.Jūs galite suderinti juos su puokštė

5.Stora pakuotės, būkite atsargūs, išpakavimas.Prašome pertvarkyti gėlės, prieš dėdami vaza.

6.Nepilkite vandens į vazą.

7.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

8.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

9.Jeigu turite kokių nors neaiškumų, prašome leiskite man žinoti.Noriu išgirsti jūsų atsiliepimus

Yra gamyklos mūsų įmonėje.Gaminame Konservuoti Gėlių,Džiovintų Gėlių,Nendrių,Dirbtinių Gėlių patys.Mes turime 50 darbuotojų gamyba, sausų gėlių ir įamžino gėlės core konkurencingumą : profesionalus gėlių dizainas, komanda, pakuotės dizaineris komanda, profesionalių logistikos grupė, greitas klientų aptarnavimas.

1.Siunta-Siunta bus išdėstyti 1-5 dienas po pinigų bus patvirtinta.Sekimo Informacija bus teikiama per 2-7 dienas po to, kai produktas yra vežamos.

2.Skelbimas-Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3.Pinigų grąžinimo, Jei tu negali gauti savo produktą pabaigoje pristatymo metu,prašome susisiekti su mumis išspręsti dar prieš atidarant ginčų.Mes garantuojame išsiųsti prekes ar grąžinti visą išmoką, jei jis nėra pristatomi per garantuojamos pristatymo trukmė.

4.Ir mes taip pat paramos Lašas Laivybos,galite sukurti užsakymus mano parduotuvėje ir užpildyti savo klientų adresų.kai jūs perkate daugiau nei tam tikra suma, mes naudosime DHL siunčia jums.Jei aš naudoju DHL siųsti, tada jums bus gauti sklypų 5-7 dienas.

5.Atsiliepimų-(1)Jei esate nepatenkinti prekių(kokybės problema,dydžio problema,medžiaga problema),prašome tiesiog susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau suteikti jums puikus sprendimas.

(2)Jei jums patinka mūsų produktas,tikiuosi, kad jūs galite mums penkių žvaigždučių.tai reikštų, kad pasaulis mus, jei galėtumėte imtis 1 minutę padėti, pasidalinti meile, paliekant mums sąžiningas peržiūros :)

  • CN: Fujian
  • Tipas: pampos
  • pampos: dirbtinės gėlės apdaila
  • Džiovintos Gėlės: stalo apdailos reikmenys
  • Modelio Numeris: Džiovintos Gėlės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Vestuvės
  • dirbtinė gėlė: krikštų apdaila
  • Prekės Pavadinimas: YN HI GĖLIŲ MĖGAUTIS GYVENIMU
  • Gėlių Stilius: Gėlių Puokštė
  • Stilius: gėlė
  • Medžiaga: Rotango
  • Klasifikacija: Džiovintos Gėlės

Atsiliepimai