Karšto
(0 Atsiliepimai)

Metalo Skėtis Barelį Namų Paprasta Aikštėje Skėtis Apvalus Stovo Fojė Drėgmei Atsparus Skėtis Saugojimo Barelį

€4.83 €6.71 s
Dydis:
Kiekis:

Metalo Skėtis Barelį Namų Paprasta Aikštėje Skėtis Apvalus Stovo Fojė Drėgmei atsparus Skėtis Saugojimo Barelį kostiumą įeina: 2 skėčių stovai; Puikus dydis, dizainas suteikia pakankamai erdvės savo ilgai skėtis.

Patikima kokybė: mūsų skėtis rėmas yra pagamintas iš aukštos kokybės metalo (anglies plieno), todėl skėtis rėmas krepšelį sunkus, patvarus, nėra lengva rūdžių ir ne apsiversti; Jie tinka saugoti šlapias skėčiai, siekiant apsaugoti juos nuo purslų ant grindų ar kilimo.

Hollow-out dizainas: Mūsų patalpų skėtis rėmas priima hollow-out dizainas su skėčiu, ar gėlių modelio, kuris atrodo gražus ir gali padėti jūsų šlapias skėtis sausas greitai.

Elegantiška apdaila: juodas skėtis rėmas turi madingas ir žavus dizainas, kurios gali suteikti modernumo ir elegancijos į savo kambarį, net saulėtą dieną.

Daugiafunkcinis laikiklis: Tai skėtis rėmas labai tinka saugoti skėčiai, lazdos, vyniojamasis popierius, piešimo popieriaus, ir tt.Taikoma prie įėjimo arba duris, bet šeimos, biurų, butų, viešbučių, barų ir kt.

dydis: 42 Kvadratinių x 15cm Ratas 16 x 16 x 42cm

Medžiaga: anglies plienas

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

2 x Skėtis rėmas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai