Karšto
(0 Atsiliepimai)

Neigiamų Jonų Oro Valytuvas Nešiojamų Oro Filtras Išjungti Šaldytuvas Dezodoryzujący Valytuvas Pašalinti Augintinio Tualeto Kvapas Tinka Namuose

€1.24 €2.07 s
Dydis:
Kiekis:

Neigiamų Jonų Oro Valytuvas Nešiojamų Oro Filtras Išjungti Šaldytuvas Dezodoryzujący Valytuvas Pašalinti Augintinio Tualeto Kvapas Tinka Namuose

Savybės: 1. Daugiafunkcinis O3 Dezodorantas: Šaldytuvas dezodoryzujący gali veiksmingai mažina nemalonius kvapus uždaroje aplinkoje, pvz., šaldytuvai, šaldikliai, batų spintelės, spintos, automobiliai, pet kambariai ir kt.Ji taip pat apima galiojimo maisto ir išlaiko jį šviežią.

2. puikus šaldytuvas deodorization: Kaip šaldytuvas dezodoryzujący, skirtingai nuo kepimo soda ir bambuko medžio anglies maišai, kad tik sugeria kvapus, ozono mašina greitai ir efektyviai cirkuliuoja aktyvaus deguonies, kiek kampų šaldytuvas.Ji ne tik sugeria kvapus, jis taip pat aktyviai juos pašalina.Vos per kelias valandas, jūs pastebėsite, kaip išvalyti savo šaldytuvo kvapus.

3. Ekonomiškas pasirinkimas: Nėra medžiagos, nėra poreikio pakeisti filtrą, daugkartinio naudojimo.USB įkrovimo šaldytuvas dezodoryzujący yra visiškai automatinė ir techninės priežiūros nemokamai, taupant laiką ir pinigus.

4. Lengva Valdyti: Šis šaldytuvas dezodorantas pateikiamas visiškai paruoštas naudoti valstybės.Su tik vieną mygtuką, šaldytuvas švaresnis dirba du režimai: standartinis režimas (30 dienų baterija) ir stiprus režimas (72 valandų baterijos veikimo laikas).Savo built-in baterija trunka iki 30 dienų visiškai nemokamai.

5. Patogus ir kompaktiškas dydis: Šis nešiojamas dezodoryzujący yra lengvas ir kompaktiškas dydis, tinka namams ir kelionės.

dydis: 14,5 x 4,3 x 4,3 cm

Medžiaga: plastikas

spalva: balta

Pakuotės Turinys:

1 x Valytuvas

1 x Duomenų Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Įtampa (V): 6V
  • Galia (W): 1w
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Oro Kiekis: 50m3/h

Atsiliepimai