Karšto
(0 Atsiliepimai)

Universalus Motociklas Ma sterBrake Cilindro Rezervuaro Akyse Stiklo Motociklo Stabdžių Pagrindinis Akyse Veidrodis Pakeitimo Auto Priedai

€0.45 €0.91 s
Dydis:
Kiekis:

Kulka Taškų:

1.Patvarus ir Tvirtas: Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, šio motociklo stabdžių akyse veidrodis jau didelio stiprumo ir atsparumo dilimui, užtikrinti ilgalaikį naudojimą be žalos.

2.Greitas įdiegimas: Jums gali lengvai įdiegti motociklo stabdžių akyse veidrodis be jokių profesionalius įrankius ar techninių įgūdžių.Ji yra paprastos konstrukcijos, kad taupo jūsų laiką ir energiją.

3.Akyse Stiklo Pakaitalas: Šis veidrodis yra idealus pakaitalas pagrindinių stabdžių naftos akyse stiklas.Jis turi gerą šviesos perdavimo ir anti-scratch ypatybės.Jis neturi įtakos akių linija arba stabdymo savybės.

4.Pagerinti stabdymo poveikis: Šio motociklo stabdžių akyse veidrodis yra skirtos sumažinti triukšmo ir išvengti nuotėkio stabdžių skysčio.Jis švelnus tarpinė medžiaga, kad ruoniai stabdžių skysčio ir veiksmingai pagalvėlės šoko.Su šiuo stabdžių akyse veidrodėliai, jūs galite pagerinti savo stabdymo poveikis ir važinėti saugiai.

5.Universalus Suderinamumas: Jūs galite lengvai pakeisti savo motociklo šio stabdžių akyse veidrodis, kuris tinka 18mm stabdžių cilindrai ir kiti bendrieji modeliai.Ji yra suderinama su dauguma senų motociklų, pavyzdžiui, Fujie, Golden Eagle, ir Horizontas.Jūs galite suderinti jį su priekinės arba galinės stabdžių cilindras, kaip jums patinka.

Aprašymas:

Tai stabdžių akyse stiklas yra pagamintas iš dėvėjimuisi atsparios medžiagos, kuri gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir slėgį.Ji yra lengva įdiegti ir ateina su minkštu tarpinė medžiaga, kad ruoniai skylę ir apsaugo nuo nutekėjimo.Tai yra idealus pakaitalas jūsų seną ar skaldytų akyse stiklas, ir jis tinka daugumai motociklų modelių, tokių kaip Fujie, Golden Eagle, Horizontas, ir kt.Su šiuo stabdžių akyse stiklas, jūs galite visada patikrinkite stabdžių skysčio lygį ir užtikrinti savo saugumą kelyje.

Specifikacija:

1.Produkto pavadinimas: Motociklo Stabdžių Akyse Veidrodis

2.Gaminio medžiaga: guma, ABS

3.Produkto svoris: apie 20g

4.Gaminio dydis: vienas 1.8*1.8*0.55 CM (0.70*0.70*0.21 coliai)

Paketų Sąrašo:

Stabdžių Akyse Veidrodėliai*4 + Tarpiklis*4

Pastabos:

1.Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

2.Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Modelio Numeris: Motociklo Stabdžių Akyse Veidrodis
  • Medžiaga: Guma, Abs
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai